SWE / ENG

Vårt mål är enkelt, att laga mat som vi själva suktar efter - serverat i en livlig och avslappnad miljö!

RICE & NOODLES BY FARANG

INFO@JIMLIM.SE

Vår inspiration mynnar från de myllrande gatorna och marknaderna i Thailand, Malaysia, Indonesien och Vietnam där kryddor och färska örter, nudlar och curry är själva hjärtat i matlagningen. Platser där du redan från långt håll kan känna doften av de djärva, harmoniska smakerna.

I varje hörn, i varje liten gränd kan du hitta ett stånd som säljer nudlar i ett moln av het ånga från kokande vatten och buljong, alltid färdigt att serveras. På disken trängs skålar fyllda med olika kryddor och tillbehör – fisksås, hackad vårlök, koriander, selleriblad. Ett säkert tecken på ett currystånd är den myllrande folkmassan som samlas kring disken, småpratandes, väljandes av de färgglada curryrätterna som finns uppradade på hyllorna.

Vår målsättning är att servera er de bästa av råvaror och alla våra såser, röror och relish är handgjorda av våra egna kockar som kryddar upp våra rätter med en kärlek för maten och en respekt för hantverket.

Jim Lim erbjuder i en rätt en matupplevelse uttänkt att mätta dig på ett avslappnat Thai vis utan att göra en alltför stor affär av det. Ris och nudlar, curry och nylagade, smakfulla sallader. God mat, människor, atmosfär och skratt.

Ta en paus i dagens göromål eller kom förbi som en avslutning efter en lång arbetsdag och låt oss ta era smaklökar på en resa till Sydostasiens marknader och månglare.